Gezocht: twee enthousiaste bestuursleden

Voor de functie van penningmeester en algemeen bestuurslid zoeken wij twee enthousiaste bestuursleden.

Ben jij verplegingswetenschapper en wil jij met jouw talenten bijdragen aan Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland richt zich op ontwikkeling van het vak in brede zin, het verbinden van verplegingswetenschappelijke kennis, de profilering van de verplegingswetenschapper en het faciliteren van netwerken. Dit hebben wij vertaald in een aantal speerpunten: namelijk ambassadeurschap voor Verplegingswetenschap, bieden van een (inter)nationaal netwerk en bijdragen aan de professionalisering van de verpleegkundige beroepsuitvoering en wetenschappelijke onderbouwing van de verpleegkundige zorg. Wil je verdiepende informatie, dan verwijzen wij graag naar onze website.

Bestuursfuncties

Het huidige bestuur bestaat Desiree Bierlaagh (voorzitter), Eline de Craen, Emerentia Grootscholten, Lysette Hakvoort, Inge Opbroek en Hanneke van der Wal- Huisman. Omdat er op korte termijn twee vacatures ontstaan, zijn we per direct op zoek naar een nieuwe penningmeester en een algemeen bestuurslid. Van de penningmeester wordt verwacht dat hij/zij de financiën beheert, de begroting opstelt en transacties verzorgt. Als algemeen bestuurslid participeer je actief in het verwezenlijken van de speerpunten door bijvoorbeeld het organisatie van bijeenkomsten en contact met de leden, passende bij jouw affiniteit en kwaliteiten. Er wordt jaarlijks acht maal via teleconferentie vergaderd en twee maal ‘live’. Het een vrijwillige functie, maar als bestuurslid ontvang je een financiële vergoeding.

Wat bieden wij?

Deelname aan het bestuur biedt jou de gelegenheid om in gezamenlijkheid aan de slag te gaan om kennis. Er bestaat de mogelijkheid om eerst een jaar als kandidaat bestuurslid mee te draaien en zo kennis te maken met het bestuur en de bestuursfuncties. Daarnaast bieden wij nieuwe bestuursleden ondersteuning om te groeien in de functie.

Interesse?

Natuurlijk kun je ook eerst aanvullende informatie opvragen. Desiree Bierlaagh, voorzitter, is hiervoor bereikbaar via desiree@alumnivw.nl. Graag nodigen wij jou van harte uit om te reageren voor vrijdag 14 februari a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *