Nieuwsbrief juli 2017

De nieuwsbrief van juli is uit!

Deze derde nieuwsbrief van 2017 openen we met een verslag van de goed bezochte netwerkbijeenkomst over verpleegkundig leiderschap. N.a.v. deze avond verschijnt binnenkort wederom een artikel in Verpleegkunde.
Vervolgens attenderen we jullie op de Wetenschapscarrousel op 22 september 2017. Het wordt weer een mooi programma met veel verpleegkundige prijzen!
Voor de expertmeeting van 9 november 2017 kunnen we melden dat we hebben gekozen voor het interessante onderwerp Ethiek. Noteer vast deze datum!
Ook over de ontwikkelingen rondom de Karakteristiek van de Verplegingswetenschapper lees je meer in deze nieuwsbrief.
In het bestuur zit weer beweging. Versterking krijgen we van Hanneke van der Wal, afscheid nemen we van Annemarie van der Klis en we zijn bezig om een studentvertegenwoordiger te vinden.
De Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland was aanwezig bij de uitreiking van de Talma Eijkman prijs voor beste medewerker Klinische Gezondheidswetenschappen (KGW). Lees in deze nieuwsbrief naar wie die prijs ging!
Verder weer een overzicht van verplegingswetenschappers die onlangs gepromoveerd zijn en de activiteiten van de komende tijd.

Je vindt de nieuwsbrief hier.
Eerdere nieuwsbrieven zijn ook online te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *