Save the date Wetenschapscarrousel 2018

Namens de studie-/alumniverenigingen en de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen nodigen we je van harte uit voor de Wetenschapscarrousel op 5 oktober 2018.

De Wetenschapscarrousel bestaat ook dit jaar weer uit een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreiking van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch-Kemper Award, PhySTA award, een lezing van Logopediewetenschap en de
26e Mebius Kramer Lezing. Daarnaast biedt deze carrousel studenten en net afgestudeerde alumni Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur– of afstudeeronderzoek te presenteren.

Op 5 oktober 2018 (12.45-17 uur) vindt de 6e Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaats met een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreikingen van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch-Kemper Award, PhySTA award en de 26e Mebius Kramer Lezing. Daarnaast biedt deze carrousel studenten en net afgestudeerde alumni Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur– of afstudeeronderzoek te presenteren.

Meer details en informatie volgen in september, zet de datum alvast in uw agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *