Vacature junioronderzoeker

Vacature

Junioronderzoeker voor project:

Nursing Leadership Educational Program for Doctoral and Postdoctoral Nurses: Nurse-Lead

Omvang: 16 uur per week/ Duur: 28 maanden

Het Nurse-Lead-project houdt zich bezig met de ontwikkeling van een educatief leiderschapsprogramma en een onderzoeksproject, dat bestaat uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Als junior onderzoeker word je geacht gedurende de eerste maanden van het project samen met de internationale partners het leiderschapsprogramma te ontwikkelen. Vervolgens wordt het programma opengesteld voor promovendi en gepromoveerde verpleegkundigen in de zes participerende landen. Jij onderhoudt contact met de partners in de participerende landen. Je voert samen met hen onderzoek uit naar de impact en ervaring van deelnemers met het Nurse-Lead- programma. Ook word je geacht administratieve taken uit te voeren in het kader van het project.

Afdeling

De uitvoering van dit project is in handen van de afdeling Verplegingswetenschap van het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde. Er wordt samengewerkt met zeven partners in zes Europese landen, namelijk: Finland, IJsland, Duitsland, Portugal, Litouwen en Nederland. Op de afdeling Verplegingswetenschap werken onderzoekers samen met studenten en andere professionals aan verplegingswetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van innovaties voor het verbeteren van de zorg aan patiënten en cliënten. Het onderzoek valt onder de onderzoekslijn Leadership onder leiding van dr. Thóra B. Hafsteinsdóttir.

Profiel

Je werkt en denkt minimaal op masterniveau en je hebt bij voorkeur ervaring met verplegingswetenschap. Je kunt goed communiceren, ook in het Engels. Verder kun je goed organiseren en ben je sociaal zeer vaardig. Je bent enthousiast, initiatiefrijk en je kunt goed samenwerken.

Het salaris voor deze 40% functie bedraagt maximaal € 4.216,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC).

Bijzonderheden

Het gaat om een contract voor één jaar met de mogelijkheid op een verlenging. Dit project is op zichzelf geen onderdeel van een promotietraject. De mogelijkheid is aanwezig dat het uitgroeit tot een promotietraject, wat onder andere afhankelijk is van toekomstige financiering.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met de contactpersoon, mevrouw Hafsteinsdóttir, senior onderzoeker, telefoon 088 75 691 16. Email t.hafsteinsdottir@umcutrecht.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *