Terugblik Carrièremarkt KGW

De jaarlijkse carrièremarkt van Klinische Gezondheidswetenschappen (KGW), dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Studievereniging Scientia Una Sanitatis (SUS), was weer een succes.

Op vrijdag 9 juni konden studenten van KGW in gesprek met allerlei mensen uit het werkveld. Sommige studenten weten al goed wat zij willen doen na de master, maar een deel heeft ook behoefte aan meer inzicht in de carrièremogelijkheden. Alumni waren uitgenodigd om hun kennis en expertise te delen met de beginnende beroepsbeoefenaren, om ze zo te kunnen helpen de goede richting te kiezen na de opleiding en eventueel al stappen te zetten. De studenten vroegen er lekker op los, variërend van vragen als “Hoe ziet je werkdag eruit?” tot “Hoe ben je gekomen waar je nu werkt?”.

Verplegingswetenschappers waren goed vertegenwoordigd op deze carrièremarkt en kwamen uit diverse werkvelden. Zo waren de volgende functies vertegenwoordigd: docent HBO-verpleegkunde, verpleegkundig onderzoeker, junior onderzoeker, beleidsadviseur kwaliteit en management. Reacties op de carrièremarkt waren positief, bij zowel de studenten als de alumni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *